T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / AYVACIK - Gülpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Gülpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
5454573660
Belgegeçer
02867428704
WEB
https://gulpinarlisesi.meb.k12.tr
Adres
GÜLPINAR KÖYÜ ATATÜRK MEVKİİ CUMHURİYET SOKAK NO 194 AYVACIK / ÇANAKKALE
Vizyon
Eğitim-öğretimde etkili iletişime önem veren, nitelikli insanlar yetiştiren bir eğitim kurumu olmayı, hayatın her alanında başarıyı yakalayabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Misyon
Bizler etkili iletişim kurabilen, planlı çalışan, sorumluluğunu bilen, hedeflerini yüksek tutan, çağın bilgi ve donanımına sahip, birbirine sevgi, saygı ve güven duygularıyla bağlı, aydın gençler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :13
Öğrenci :90
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :460
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:35-17.15
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Gülpınar köyünden Ayvacık ve Ezine ilçe merkezleri ile Çanakkale il merkezine özel taşıma firmalarına ait minibüslerle günün çoğu saati ulaşım mümkündür. İlçe merkezlerine ulaşım ortalama 40 dakika, il merkezine ulaşım ortalama 1,5 saat sürmektedir. Şahsi araçlarla bu süreler kısalmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Gülpınar Köyü/Ayvacık/Çanakkale
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bulunduğu Gülpınar köyü Ayvacık ve Ezine ilçe merkezlerine 50 kilometre, Çanakkale il merkezine 102 kilometre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz her yıl il ve ilçe merkezlerinde düzenlenen futbol, futsal, basketbol ve satranç müsabakalarına kız ve erkek takımları ile katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz ilkini 02-03 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirdiği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları´na toplamda iki kez başvurmuş ve iki başvuruda da proje sergileme hakkını kazanmıştır. Ayrıca; okulumuzun ERASMUS+ öğrenci ve personel hareketliliği projeleri ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı destek projelerine başvurusu bulunmaktadır. Bahsedilen proje ve teklif çağrılarına ilerleyen dönemlerde de başvurularda bulunulacaktır.
Yazdır